Naast een persoonlijke ontmoeting is deze website een uitstekend middel om kennis te maken met één van de meest dynamische bouwondernemingen van Zeeland.

Bouwbedrijf Schrijver is een begrip. Al meer dan zestig jaar staan wij niet alleen voor kwaliteit en vakmanschap, maar vooral voor ‘vertrouwen’. Dat bewijst zich uit de diversiteit aan bouwkundige oplossingen die inmiddels zijn gerealiseerd. Utiliteitsbouw en woningbouw, waaronder winkels, kerken, kantoren, scholen, landhuizen, etc. Bouwbedrijf Schrijver is een veelzijdige bouwonderneming die alle facetten van

traditioneel en modern bouwen beheerst. Of het nu gaat om nieuwbouw, verbouw, renovatie of restauratie. Elk jaar verheugen wij ons weer in een groeiend aantal opdrachtgevers. Zowel particulier, alsmede bedrijven, (semi-)overheidsinstellingen, stichtingen, verenigingen, etc.

Historie
In 1976 werd de heer L.M. Schrijver sr. middels overname eigenaar van Bouwbedrijf Nijsse in Hoedekenskerke wat in 1950 is opgericht. Het bedrijf werd voortgezet onder de naam Bouwbedrijf Nijsse-Schrijver. Nadat de heer Nijsse in 1980 de zaak verliet, werd de naam van het bedrijf veranderd in Bouwbedrijf L.M. Schrijver. In de loop van de tijd groeide de eenmanszaak langzaam maar zeker uit tot een volwaardig bouwbedrijf. De orderportefeuille bestond voornamelijk uit kleinschalige bouwwerken. Later werd

dit geleidelijk uitgebreid met renovatiewerk voor een woningbouwvereniging. Het klantenbestand groeide gestaag waardoor het personeelsbestand toenam. In 1988 verhuisde het bedrijf naar ’s-Gravenpolder. Al spoedig werd Bouwbedrijf Schrijver ook veelvuldig gevraagd voor nieuwbouwprojecten. In 2004 werd de bedrijfsleiding van het bedrijf overgedragen aan de heer L.M. Schrijver jr. en de heer J.C. Meeuse. Na een kortstondige ziekte overleed geheel onverwacht de heer L.M. Schrijver jr. De heer L.M. Schrijver sr. heeft vanaf die tijd de plaats van zijn zoon weer ingenomen en is als technisch directeur bij het bouwbedrijf betrokken, een andere zoon dhr. A.L. Schrijver is binnen de directie toegetreden.


Meer over Bouwbedrijf Schrijver